Ωρομίσθιοι – Αναπληρωτές 2008 – 2009

21 Μαΐου, 2008 at 22:50 (01 ΑΣΕΠ)

 Βγήκε πριν λίγες μέρες η εγκύκλιος για την κατάρτιση των πινάκων αναπληρωτών και ωρομίσθιων 2008-09. Για όσους δε γνωρίζουν αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όποιοι επιθυμούν να τοποθετηθούν την επόμενη σχολική χρονιά σε σχολεία σαν ωρομίσθιοι / αναπληρωτές πρέπει να κάνουν αίτηση μέχρι και την άλλη Παρασκευή (30 Μαΐου). Αλλιώς ΔΕΝ θα είναι στους πίνακες αναπληρωτών / ωρομίσθιων της νέας χρονιάς. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε από τη Δευτέρα 19 Μαΐου.

 Να επισημάνουμε εδώ ότι για όσους είναι ήδη περασμένοι στους περσινούς πίνακες δεν απαιτούνται εκ νέου δικαιολογητικά, παρά μόνο η αίτηση. Όσοι κάνετε αίτηση για πρώτη φορά απλά ανατρέξτε στην εγκύκλιο στη σελ. 13 για να δείτε τι δικαιολογητικά χρειάζονται.

 Η εγκύκλιος από το site του Υπουργείου.

 Και κάτι άλλο που θα έπρεπε να υπάρχει στο site του υπουργείου αλλά…. Μια εξαιρετική δουλειά (μπράβο του του ανθρώπου) – δείτε ποιες περιοχές και τι σχολεία ανήκουν σε κάθε διεύθυνση δευτεροβάθμιας και πόσα μόρια δίνει το καθένα (ok αυτό το τελευταίο για αναπληρωτές / ωρομίσθιους δεν έχει τόσο νόημα) εδώ.

 Τέλος μια λεπτομέρεια που αφορά τους Μαθηματικούς…. στην εγκύκλιο αναφέρει

«Για τον κλάδο ΠΕ03-Μαθηματικών γίνεται επίσης δεκτό και το Δίπλωμα της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και πιστοποιητικό παρακολούθησης του Προγράμματος Σπουδών της κατεύθυνσης Μαθηματικού Εφαρμογών ή το πτυχίο του Τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Σχολιάστε